070 327 06 92 info@hollandtextiel.nl

Gordijnen, in-betweens en vitrages

Producten / Gordijnen en Vitrage

Bij ons in de winkel hebben we veel plek ingeruimd voor lange banen (stalen) van de gordijnen en in-betweens. Zo kun je alles het beste bekijken en beoordelen, die kleine stofstaaltjes of foto’s blijven lastig, wij vinden dat eigenlijk niks. Daarom hangen er altijd zo’n 200 lange gordijnen bij ons (winkel is open op donderdag) zodat je fatsoenlijk kunt zien hoe het hangt en wat bijvoorbeeld een mooie plooi doet voor een gordijn. Dat plooien wordt nogal eens onderschat, het plooitype bepaalt namelijk hoe goed de stof valt. Dat scheelt natuurlijk per stof.

Veel gordijnleveranciers beperken zich tot een enkelplooi of een dubbelplooi-vlinder, maar er is zoveel meer! En vooral beter, want wij geven je aan welke plooi het beste past bij je keuze voor het gordijn. Is het een smal of breed gordijn, is het linnen of synthetisch, laat je het hangen of schuif je er veel mee, al die factoren bepalen de keuze voor de juiste plooi. Natuurlijk houden we altijd rekening met wat je mooi vindt.
Wel eens gehoord van een enkel-retourplooi met band en haak van 10 of 12 cm, of een waveplooi-gordijn? Wij hebben ze hangen! Dus kom naar de winkel (op donderdag) dan kunnen we je met verschillende stoffen en railsystemen precies uitleggen waarom dit zo belangrijk is!

Uiteraard kun je een stofstaal meenemen om te kijken hoe het thuis uitpakt!

Den Hollander

Contact

Veursestraatweg 196a

Social media

Contact

Veursestraatweg 196a

Social media